keskiviikko 8. elokuuta 2012

Sitä samaa

Tämä päivä menikin sitten reppujen metsästyksessä. Nyt on vanhemmilla lapsilla molemmilla koulureput ostettu... ja vähän muutakin.

On tää viikko ollut taas tohinaa vaikken itse mitään ole aikaiseksi saanutkaa. Ja keskiviikko vasta. Vanhin neiti raapaisi kätensä jalkalampun paperivarjostimeen, jonka on tarkoitus tulla hänen uuteen huoneeseensa, jota ei siis ole vielä edes suuniteltu. Lampusta on toki hyvä aloittaa. No, joka tapauksessa tuosta syystä otti varjostimen pois ettei hajoa. Seuraavana iltana käveli sitten lamppua päin ja poltti lonkkaansa n. 5x3cm palovamman. Sitä nyt sitten hoidellaan. Ongelma on, kun laput hautoo ja ilman ei voi käyttää housuja. Toivottavasti ei kaikki käyttämättömät haavanhoito-ohjeet ole kadonneet mielestä. Nyt äiti ainakin muistaa ostaa kaupasta pienikantaisia energian säästölamppuja.

Piha odottaa edelleen inspiraatiota. Tänään kävin muutaman litran punaisia viinimarjoja keräämässä kaverin puskasta talvea varten. Saa muutaman kerran vispipuuron tehtyä. Ja perjantaina aion hyvän ystävän kanssa testata terassien toimivuuden illanviettopaikkana. Toivottavasti on yhtä aurinkoista kuin tänään, mutta kylmä tuuli saa jäädä merelle.

Uudelle elämälle sentään vielä kuuluu hyvää. Viikossa on lähtenyt kilo, vaikka itsekuri on ollut enemmän kuin kerran hukassa. Kummasti se motivoi repsahduksista huolimatta jatkamaan. Jos vaikka sittenkin koko tavoite...

Tuon kummallisen erehdyksen jälkeen ei yhdenkään kuvan lataus ole onnistunut. Ehkä ne vielä joskus toimii.

Aurinkoista iltaa kaikille!

Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti