tiistai 14. elokuuta 2012

Huh hellettä!

Jotenkin arkeen paluu on hirveän raskasta. Olen aivan naatti työpäivien jälkeen, lauantait menee vaan oleillessa ja sunnuntaina yritän saada kodin asuttavaksi. Maanantaina työpäivän jälkeen kotiin tullessa ei näytä, että kukaan olisi koskaan mitään luuttua edes näyttänyt meillä.
Ensimmäisen työpäivän päätteeksi loman jälkeen kotiin tullessani (silloin lapset olivat vielä lomalla) sanoin, että voisitte edes keittiön pöydän jälkeenne siivota, sain vanhimmalta vastaukseksi että; "Onhan se nyt paljon siistimpi kuin yleensä, kun olet töissä!" Niinpä niin... Olihan se, vielä silloin. 

Luin muutama päivä sitten kirjan Rajanaapuri, kirjoittaja Roope Lipasti. Olen aivan myyty hänen kolumneilleen, mutta kirja... Se oli kyllä luettava ja sen teki mielellään, en vain ymmärtänyt oliko se suunnattu miehille vai naisille. Omaan makuuni hieman liian miesten maailmaa, mutta omaa siippaani ajatellen en usko että lukisi alkua pidemmälle. Odotukset kirjalle olivat korkeammalla kuin mihin ylsi. Mutta luettava. Meni hyvin sateiden lomassa.

Nyt ei sitten meillä enää sada. Koulut on alkaneet ja mittari hätyyttelee helle lukemia. Tietenkin kun koko kesä odotettu ja nyt ei niistä pääse nauttimaan. No pääasia että saadaan ehkä hieman vielä pihaa laitettua, edellyttäen ettei saa lämpöhalvausta, mikä on täysin mahdollista meidän eteläpihalla. Elokuun kosteus vaan tekee ilmasta aika raskasta lämmön lisäksi.

Lämpöistä tiistaita!

Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti