maanantai 27. elokuuta 2012

Kotoa

Tykkään kaikesta vanhasta, mutta se on tätä nykyä hirvittävän kallista, paitsi jos tekee oikean löydön. Ja meidän perheessä asuu viisi ihmistä, eikä se viehätä samalla tavalla muita. Joten kotimme on meidän näköisemme, ei mitään tiettyä tyyliä. Lähes kaikki on saatu, löydetty tai ostettu halvalla alennuksesta tai poisto koreista. Ajattelin nyt jotain tähän siitä julkaista.


olohuoneen tapetti
Löysin tapetin poistokorista 4€/rulla. Ihastuin siihen heti, mutta ajattelin ettei mies tykkää. Yhdessä oltiin liikenteessä ja yllätykseskseni hänkin piti siitä. Ostimme sitten neljä rullaa, että saa edes yhden seinän jostain tilasta, jos ei olehuoneeseen riitä. Kulutusta oli vaikea arvioida, kun meillä ei silloin ollut vielä edes taloa. Kun tapetti sitten oli seinässä koin hirvittävän pettymyksen. Se oli ihan platku. Ei siis säväyttänyt kuten rullassa. Nyt en enää siitä halua luopua ja pidän yhtä paljon kun ostettaessa.





Mieheni mummulan tallin vintiltä löytyi nuo minusta aivan ihanat vanhat puiset sukset. Mies oli enonsa kanssa sitä siivoamassa, kun talo myytiin ja soitti minulle töihin että otan kotiin tällaiset. Vastasin että asioitasi, kun en ollut niitä nähnyt. Kun tulin kotiin ja näin ne, oli niiden paikka olohuoneessa. Aivan ihanat. Vähän pelottaa etteivät halkea ajan kanssa kuivuessaan, kun ovat ulkotilassa ennen olleet.







Samaiselta vintiltä on vanhat olutpullon laatikot, jotka meillä päätyivät "kukkapylväiksi". Toisessa on olutpullokin, mutta ulkoilma on tehnyt tehtävänsä, eivätkä kovin vankkaa tekoa enää ole.







Kaksi vanhaa ikkunan pokaa olen äitini tyköä ottanut. Ovat sinne tulleet jostain vanhasta purkutalosta jo vuosia sitten. Alhaalla olleet isot ruudut olivat rikki, joten niihin hain peilit. Yläikkunat ovat alkuperäiset. Pokat piti maalata, mutta kun vanha irtoava maali oli saatu pois, ei niitä enää raaskinut peittää. Niinpä ne jäi tuollaisiksi. Valkoinen kiinnitys silikooni ei vain ole kovin kaunis, mutta se oli ostettu silloin kun vielä piti maalata.


Pieni kurkistus olohuoneeseemme :)
Tällaista siis tällä kertaa.


Nyt kauniita unia kaikille!


Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti