maanantai 27. elokuuta 2012

Huvimaja/leikkimökki/varasto


Niin siinä sitten kävi, että lääkärisetä ei antanut lupaa mennä vielä töihin. Huomenna fysioterapeutille ja tämä viikko huilailua. Toivon vaan että olka paranee.

Vesirokkokin on vielä täällä, mutta paranemaan päin. Huomisen ainakin neiti vielä huilailee kotona. Näppyjä oli vaikka muille jakaa ja vielä on ruvet.




Mökin pohjaa
Huvimaja/leikkimökki/varasto on maalausta vaille valmis. Viime lauantaina saatiin pohjat valmiiksi. Sunnuntaina piti alkaa kokoamaan, mutta aamutuimaan taas tuli sanaharkkaa tuon siipan kanssa, miten homma tehdään ja kokoamatta jäi. Aiemmin ollaan yhdessä rakennettu kaneille koppi ja jo silloin tuli selväksi, ettemme yhdessä rakennä taloa. Tämä ajatus sai vain vahvistusta tästä rakennuksesta. 



Vielä vähä kesken
Viimein perjantai aamulla homma aloitettiin ja rakkaani kokosi sen päivässä. Lauantaina vanhin neiti maalasi ulkopuolen. Sisäpuoli odottaa vielä. Tällä hän korvaa hieman suuremman puoleisen puhelinlaskun, jonka soitteli. Nyt sateet haittaa, taas kerran, kattohuovan asennusta. Mutta olen enemmän kuin tyytyväinen. Ensikesänä sitten saa nauttia sateista huolimatta ulkona.


Sateista maanantai-iltaa!

Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti