keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi elämä

Tänään se sitten alkoi; kokonaan uusi elämä ravinnon suhteen. Aamulla herätessäni mietein että mikäs mun nyt näin on ollessa, viittiikö sitä aloittaa vielä. Kuitenkin vessaan mennessäni ajattelin vilasta vaa'an lukemaa ja voi h..... Meinasin persiilleni lentää. Kaikki viimeiset kaksi kiloa viime kerralla lähteneistä ja vielä 1,5 kg päälle. Ei tarvinnut toistaa kertaa pohtia joko olis muutoksen aika.

Tavoite on ensin 10kg ja kaksi kuukautta. Katsotaan nyt. Tuo on hitaampi vauhti kuin viimeksi, mutta on hyvä jättää vähän pelivaraa. Ensin kuitenkin lähtee nesteet ja paino putoaa nopeasti. Kaikkiaan tavoite on 30, mutta se on sitten pidemmällä tähtäimellä. Ja toisaalta en pety jos ei toteudu, koska en noudata mitään tiettyä "kuuria". Vielä!

Liikuntaa täytyisi jossain välissä ehtiä harrastaa, mutta... Mun kohdallani suuria muutoksia tapahtuu jo pelkällä ruokavaliolla, koska tiedän syöväni liikaa ja vääränlaista ruokaa. Voi olla että tää muuttuu nyt valituspaikaksi, mutta omallle mielenterveydelle tätä teen.

Stressi on niin kova, että lomalla unissani kaksi hammasta purin halki. Ja mies sai taas tänään sellaisen valitusryöpyn että ei paremmasta väliä. Eikä edes ole syyllinen tähän stressiin. Mieli tekee koulun penkille, mutta kun sieltä ei tule rahaa. Ja vali vali...
No onneksi rakas ystävä tulee tänään kahville ja saan purkaa itseäni kunnolla. Ja hänet tuntien saan kunnon naurut jostain kömmähdyksestä.
Tää oli kesällä hyvää.


Rattoisaa iltaa kaikille!

Johanna

P.S. Yläkerran vessaremppa jatkuu taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti