sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Pitkä viikonloppu

Perjantaina olin vapaalla ja käytin päivän asioiden hoitoon ja shoppailuun. Ihanaa! Vaikka ostelinkin kaikennäköistä tarpeellista lähinnä tuon siivouksen suhteen. Kodinhoitohuone kun odottaa taas maailman mullistavaa inspiraatiota. Eikä sitä näy tai kuulu.

Illalla sitten istuin parhaan ystäväni tykönä viiniä maistellen ja vähän enemmän muutakin. Tuli taas maailmaa parannettua läpi yön ja hauskaa oli. Lauantaina ei sitten ollutkaan. En edes muista koska illanvieton jälkeen olisi olo ollut vastaava.

Koko viikonloppu siis meni kuvan nilviäisen vauhtiin. Meillä on noita joskus ollut lemmikkinä. Mutta vaihteeksi ihan kiva ettei tarvi tukkaputkella aina olla menossa.

Tämä viikonloppu on tuonut takapakkia laihdutukselle, mutta huomenna alkaa taas tiukka linja. Perjantaina kokonaispudotus oli 4kg, mutta huomenna vaa'asta näkee paljonko on tullut syötyä. Paino on kuitenkin hyvin lähtenyt laskuun enkä anna pienen repsahduksen haitata.

Nyt on pää tyhjä, ei liiku mitään. Saunaan siis menen ja toivon pääseväni yksin hiljaisuuteen. Taitaa olla toiveajattelua. Nuorin suupaltti sinne kuitenkin tulee höpöttämään, mutta enköhän jaksa kun on ollut mummolassa eilisestä.

Rauhallista sunnuntaita!

Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti