sunnuntai 6. tammikuuta 2013

-1.7kg

Sen verran on siis paino nyt neljässä päivässä pudonnut. Ja huomaan, että taaskin nämä viikonloput on mulle vaikeita. Kotona on aina paljon tekemistä ja säännöllinen ruokailu tahtoo unohtua. Eikä sitä nälkääkään huomaa työn touhussa. Monta kertaa olen jo jotain ohi mennessä käteeni ottanut ja sitten tajunnut mitä olen taas tekemässä.
Ja kummasti tuo vähempi syöminen vaikuttaa vaa'an lukemaan. Jokapäiväisessä punnituksessa huomaa kyllä senkin vaikutuksen, joka on muuten muuta kuin voisi kuvitella. Itselläni ei silloin paino putoa, ei se nouse muttei putoakaan.

Tänään ajattelin (vaikka pyhä onkin) ommella ja hoitaa tuon pyykkivuoren pois. Sitä on taas päässyt kertymään kun meillä hajosi rumpu joulukuun alussa. Ei tahdo pyykit kuivua pienessä suihkussa kovinkaan nopeasti. Mutta nyt on uusi rumpu. Kummallista miten mukavuudenhaluiseksi ihminen tulee kun oppii tuollaisia ylellisyyksiä käyttämään. Tai tiedä sitten siitä mukavuudesta, mutta pyykkikasa kasvaa huomattavasti nopeammin, kun sen saa nopeammin myös takaisin kaappiin. Ompelut nyt kyllä jäi, mutta pyykit sain hoidettua. Nyt odottaa sauna!

Rauhallista loppiaisiltaa!

Johanna

P.S. Meillä on uusi tietokone ja heti kun osaan uusia ohjelmia käyttää, testaan tietenkin onnistuuko jo kuvien lataus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti