sunnuntai 25. marraskuuta 2012

pikkujoulut

Eilen oli sitten jo lähes perinteeksi muodostuneet kutsut + pikkujoulut. Kutsut olivat tänä vuonna PartyLiten, perinteeseen kuuluu että joka vuosi olisi eri kutsut. No, kynttilät olivat jo toisen kerran, mutta ensi vuodeksi taas jotain uutta. Hauskaa oli tänäkin vuonna, ainakin minulla, muista en tiedä. Läheiset ja minulle tärkeimmät olivat jälleen paikalla. Ihan kaikki eivät päässeet, mutta toivottavasti taas ensi vuonna. Kamerakin oli valmiiksi ladattu, mutta ei ainuttakaan kuvaa otettu. Se vaan unohtui siinä tohinassa.

Nyt on koti valmisteltu jouluun. Ensi viikonlopuksi, kun on ensimmäinen adventti, laitan vielä jotain jouluisia juttuja ja kuusen vähän myöhemmin. Muuten on jo ihana vain odottaa aattoa!
Ensi viikolla yritän hakea viimeiset lahjat lahjakortteja lukuunottamatta ja sitten sekin on siinä. Joulun odotus on parasta, ja siitä luopuminen ja uuden vuoden aloittaminen yhtä miellyttävää. Saa taas suunnitella seuraavaa joulua.



Kuvat on parin vuoden takaa ja meidän ainut aito kuusi pojan syntymän jälkeen. Senkin otin omasta pihasta, kun metsän reuna vaati harvennusta.
Kirjaimet olen itse tehnyt ja vanhin neiti niistä jo kysyi että kai ne taas tuolle hyllylle tulee. Ei kuulemma ole joulua ilman. Ei tullut, kun hyllyllä on miehen perintötaulu, taistelevat metsot ristipistotyö. Kirjaimet löysivät tänä vuonna paikkansa vanhojen ikkunapokien päältä.

Tunnelmallista pikkujoulua, kun sitä vietätte!

Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti