maanantai 5. marraskuuta 2012

Näin meillä!



Vanhoja juttuja. Ei ole tuo kuvaaminen missään määrin kiinnostanut hetkiin. Jos vaikka kerkeis tällä viikolla muutaman kuvan ottamaan ja äidin tykönä käväisemään koneelle laittamassa. Olen aina kuvannut kun jotain edistystä talossa tai pihassa tapahtuu, mutta nyt on paljon jäänyt kuvaamatta. Katselin eilen vanhoja kuvia ja harmittaa, jos nyt ei niitä ota ennen talvea. Edes jotain.

Tänään on ollut hyvä päivä. Kävin lenkillä ja siitä hyvästä tein pannarin. Näin täällä aina. Ei vaan, hain nuorimman päiväkodista ennen välipalaa ja lupasin tehdä siksi sen pannarin.
Taas käytiin lääkärissä, kun aina jotain iho-ongelmaa tuntuu olevan. Neiti sitten päätti ettei tule sille lääkärille. Jostain syystä ei pidä mieslääkäreistä ja tällä ei ollut ennen ollut. Ja kun tuo nuorin (6-v.) on tosiaan reilusti ikäisiään pidempi ja muutenkin suuri kokoinen, ei ollut messu kivaa kuunneltavaa. Huusi käytävässä ettei tuolle lääkärille tule ja juoksi karkuun. Väkisin jouduin huoneeseen viemään hiki päässä, kun mun voimat on loppuneet jo ainakin kolme vuotta sitten kantaa neitiä. Messu jatkui huoneessa ja väkisin lopulta saatiin tutkittua. Ja sen jälkeen kun enkeli! Ihan kuin ei mitään ongelmaa olisi koskaan ollutkaan. No, positiivisesti ajateltuna; tulipa urheiltua kaksi kertaa saman päivän aikana!

Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti