perjantai 3. toukokuuta 2013

Lämpimämpää odotellessa!

 Näitä ihanuuksia aion pihalle hakea, jahka vielä vähän lämpenee nuo yötkin. Enkelipelargonia.
Jostain syystä ihastuin näihin ja meidän helteisessä pihassa jaksoivat kukkia kauniisti koko kesän. Lehdistö pysyi hyvin rehevänä ja kauniina. Talvetettua näitä ei kuulemma saa, mutta kenties sitäkin vielä kokeilen.
 Viime vuonna kokeilin pitkästä aikaa ihan vaan normi pelargonioita, mutta en pitänyt niistä yhtä paljon. On näitä meillä ennenkin ollut, mutta noiden "enkeleiden" jälkeen ei säväyttäneet. Eivätkä ole yhtä rehevän näköisiä. Ehkä niitäkin muutama silti pihalle eksyy.
Tähtisilmiä hain jo, mutta vaaleampana versiona tällä kertaa. En kyllä niitäkään uskalla yöksi taivasalle jättää. Ne menestyivät meillä myös hyvin. Olivat viime kesänä uusi tuttavuus minulle.
Ja juhannuksena odotellaan taas tällaista. Katsotaan nyt paljonko juhannusruusu on ottanut neniinsä metsän kaadosta, kun tämä kyseinen yksilö kasvaa aivan rajalla ja sen vierestä lähti suojaavat puut pois.

Huomenna käyn taas katsomassa mitä löytyy Taimimoisiolta. Vaaleanpunamarjaisen lumimarjan aion ostaa valkomarjaisen kaveriksi. En vielä tiedä mihin sen sijoitan, mutta meidän pihasta se kohta löytyy.

Aurinkoista viikonloppua!

Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti