sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kolmas adventti


Niin on taas tääkin viikonloppu mennyt ja tuntuu ettei mitään ole ehtinyt tekemään. Kuvat on ottamatta saatikka että niitä olisin vielä jossain muualla ehtinyt laittelemaan koneelle, huh huh. Perjantaina vietettiin mummun 86-vuotis synttäreitä, lauantaina siivottiin ja tänään viimeiset jouluostokset.
Ja joulukuusi, se tuotiin tänään ja koristeltiin.
Kuten jo aiemmin olen sanonut, meillä ei pojan allergian takia ole oikeaa kuusta, mutta nyt poika pyysi oikean kuusen terassille olohuoneen ikkunan eteen. Ja myös se laitettiin. Tuossa omassa pihassa kun tuota harventamista vielä on. Kuusi ei ole mitenkään kaunis, mutta kelpaa näin lyhyellä varoitusajalla kakkoskuuseksi.
 
Loma peruttiin joten ensiviikko vielä aherrusta ja sitten muutaman päivän loma. Koko ajan entistä enemmän kotiin jääminen houkuttaa, kunhan vain saisi tuloja jostain. Työtäni en edelleenkään kadu eikä siinä ole vikaa, mutta kun on nuo omat lapset. Kymmenen vuotta ja niistä ei ehkä kukaan asu enää kotona. Se on loppujen lopuksi lyhyt aika ja pieni hinta lasten aikuiseksi saattamisessa. Sen jälkeenkin ehdin vielä reilusti yli kaksikymmentä vuotta töitä tekemään.
 
No, katsotaan mitä kevät tuo tullessaan. Ja eihän sitä koskaan tiedä mitä muutoin elämässä tapahtuu.
 
Rauhallista kolmatta adventtia!
 
Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti