lauantai 24. maaliskuuta 2012

Ihanaa, kaikki kuvat tallella :) Mut tänne en niitä vaan saa...

Kummitytön syntymäpäivät vietetty ja nyt rauhallinen lauantai-ilta kotona. Kuten yleensäkin. Viikonloput on niin ihana vaan olla kotona tekemättä mitään, kun arkena saa juosta tukka putkella. Ja valitettavasti tuon tekemättömyyden huomaa, kun katselee ympärilleen. Sama se on varmasti muissakin lapsiperheissä. Mutta jos ei lataa itseään, ei jaksa arkea. Niin se vaan on. Kouluhommat ensi viikolla ja sitten on perusteellisen kevätsiivouksen aika!

Ostin tänään kivoja sisustustarroja ja niille ajattelin paikkoja miettiä. Osa jää kyllä odottamaan täydellistä paikkaa, mutta vähän piristystä arkeen. Nää oli kyllä ihan tarroja kun aiemmin olen ostanut tekstit pelkkinä liimattavina teksteinä. Hintakin on kyllä eri luokkaa, mutta kauniimpiakin. Nää saa nyt kuitenkin hetkeksi hyvälle mielelle ja on helppo poistaa jos ei jaksa enää katsella.

Huomaan, että joku sentään joskus käy juttujani lukemassa vaikkei kuvia ole. Se on kiva, jaksaa kirjoittaa vaikka paljon muutakin olisi kiva tehdä!

Rauhallista lauantai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mistä yleensä ostat sisustustarroja...en tahdo mistään löytää :/

    VastaaPoista
  2. Nuo pelkät tekstit ostan/tilaan sisustus Amaliasta ja nyt noita tarroja löysin Sinooperista ja olivat halpoja. Kuviakin niistä laittaisin, jos voisin :(

    VastaaPoista