sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Niitä näitä

Tänään on satanut koko päivän ja nyt odotan sen loppumista. Ei pitäisi enää kolmen aikaan sataa. Tekee nimittäin mieli lenkille. Ja se on kyllä aika ennen kuulumatonta mun kohdallani. Ja pakko tietysti hyödyntää.


Kovasti tekee mieli maalata ja sisustella taloa uudelleen. Huomaan itsessäni kummallisia piirteitä sisustuksen suhteen. Seuraan aika montaa blogia ja mitä useammassa jonkin saman asian/esineen näen, sitä ei meidän taloon tule. Ideoita toki poimin ja toteutan, mutta koskaan en suoraa kopiota näkemästäni. Ja muutenkin haluan että meidän kodissa viihtyy kaikki täällä asuvat. Sen lisäksi budjetti on todella pieni. Harvoin haluan laittaa rahaa muuhun kuin tapettirullaan tai maalipurkkiin. En paljon osta edes kirpparilta vaikka paljon siellä käynkin.

Olohuoneen jalkalamppu on yksi monessa paikassa näkyvä esine, mutta siihenkin Ikeassa ihastuin jo ennen kuin se löytyi lähes joka kodista. Seuraavana täytyisi keksiä hyvä paikka isolle oksalle, jonka nuorimmainen raahasi metsästä kotiin koulumatkalla. Sekin on idea josta pidän, mutten ole toteuttanut yleisyyden vuoksi. Isäntä meillä kuitenkin ihastui ajatukseen ja nyt se sitten tulee. Ja liitutaulutarra jääkaapin oveen. Siinä olleista kukkatarroista jää niin paljon liimajälkiä, että ne on pakko jollain peittää.



Tänään paistettiin ensimmäiset joulutortut. Meillä niitä tehdään luumuhillolla, vaniljakreemillä ja niiden yhdistelmällä. Mocca oli juomana tällä kertaa. Yksin ollessani kun en vaivaidu kahvia keittämään.

Tällaisia ajatuksia tällä kertaa.


Sateista sunnuntaita!

Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti