torstai 7. helmikuuta 2013

Torstai

 Nyt se on alkanut, kevään odotus. Sormet syyhyää pihahommiin ja aivot raksuttaa ideoita. Osa toteuttamiskelpoisia, osa ei. Odotan jo puutarhamyymälöiden aukeamista josta ensimmäinen ostos on kolme kartiovalkokuusta. Yhden kokonaan uuden istutus alueenkin olen jo suunnitellut puoliksi mutten siitä ole vielä muille kertonut. Kun vähän niinkuin viime kesänä lupasin ettei enää uusia, ainakaan keskelle pihaa. Mutta kuinkas kävikään mielessä...
Joka kevät (tai jo talvella) huomaan olevani entistä enemmän piha ja puutarha kuin sisä ja sisutus ihminen. Puutarhalehdetkin on jo taas kaivettu esiin.
Tiistaina oli tosiaan Runebergin päivä ja meillä tehtiin pikaisesti torttuja kunnei koulussa kuulemma ollut ollut. Helppo ja hyvä ohje, enkä edes tiennyt että meidän lapset niin paljon niistä tykkää. Kaikki meni viimeistä murua myöten.

Ja tosiaan, puhelimella kuvien lataus onnistuu jos ei käytä meidän langatonta yhteyttä. Eli tarkoittanee vian olevan joko nettiyhteydessä tai modeemissa. Viimeinkin edistystä asiaan.

Kauniita unia kaikille!

Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti